Aftellen geblazen...
De backpacks zitten vol, de malariapillen worden al geslikt en de route is uitgestippeld. We zijn er klaar voor!Maandagavondis het dan zo ver... we vertrekken met de Thalys naar Parijs om een dagje later naar Kuala Lumpur te vliegen. Jippie! In groffe lijnen is het plan als volgt.... Kuala Lumpur (5 daagjes), Vietnam, Laos, Cambodja, Maleisie en Indonesie... en dan Nieuw-Zeeland en Australie. Maar alles kan nog veranderen... en misschien plakken we er nog wel iets aan vast! Jullie kunnen ons op deze website een beetje volgen... en misschien zetten we er nog wel foto's op ook! Tot snel....
We vinden het jammer dat jullie zolang van huis weg zijn, maar wij hopen wel dat je samen veel zult genieten van deze mooie rondreis. Wij tellen ondertussen de dagen weer af tot jullie terug zijn.
Groeten en veel XXXXXXXXXXXXX
Wat goed dat er weer een blog is geopend om jullie op de voet te volgen. En graag wat foto's op zijn tijd om op weg te dromen. Jullie gaan zoveel plezier beleven...ik ben jaloers! Gelukkig zie ik jullie zondag nog. Ik heb hier nog wat vejaardag cadeaus van 10 kilo per stuk liggen...
Nou zeg, weeral weg.... maar wel super gaaf zo'n avontuur... enjoy the big big world en lief dat jullie ons mee laten genieten. Nou als ik met mijn ogen knipper zijn jullie alweer terug dus zet 'm op!
Lieve Ilse en Mathieu,
Heel veel plezier en geniet van alles om jullie heen. We volgen jullie via jullie blog. Tot snel. XXXXXXX
Nu is het echt aftellen, nog een paar dagen en dan op naar het grote avontuur. Geniet ervan en ik zal jullie met veel plezier volgen, zodat ik ook een beetje kan meegenieten. Dikke knuffel voor Mathieu, want Ilse heeft 'm al gehad!
Gezellig zo'n blog! Heb me gelijk aangemeld om jullie te kunnen volgen. Kijk er al naar uit wat jullie allemaal gaan beleven!
Have fun, geniet van alles en elkaar en een heel goede reis!!
Goeie reis!! Geniet en heb ontzettend veel plezier.
Ilse en Mathieu,
Veel plezier, een goeie reis en keer gezond weer terug! Geniet ervan, want zoiets doe je maar één keer in je leven! (Hopen wij toch)
Hey! Was heel gezellig vorige week, ik ga jullie volgen. Veel plezier!
Groetjes Mariette
Hallo Mathieu en Ilse
Wat een onderneming zeg!!! Hele goeie reis en geniet ervan!
groetjes Frans en Jeanne
Gefeliciteerd! Ik zal vanavond een wijntje open trekken en op je proosten. Kus
Hoi Ilse, hartelijk gefeliciteerd met je verjaardag where ever you are!!! Hopelijk goed aangekomen in Kuala Lumpur! Gezellige dag!!
X
Nogmaals een heel fijne reis en ik blijf jullie volgen. Ilse, gefeliciteerd met je verjaardag! Proost.
Ha die Ilse
Van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Heel goede reis en vandaag een fijne dag toegewenst!