Finally.... Malaysia!

Na een uitdagende heenreis waarbij de Thalys niet naar Parijs reed, de I-phone panne kreeg en waarbij we uren moesten hangen op Orly airport... zijn we er dan eindelijk! Maleisië, Kuala Lumpur! Woensdag om 5 uur lokale tijd zijn we geland, dus een hele lange dag de tijd om Ilse d'r verjaardag te vieren met vele toeters en bellen (en een Poppy seed taartje).Petronas twintowers gezien, met stokjes gegeten op straat en ingecheckt in The Green Hut.

Backpacken is even inkomen. Je afdrogen met een soort zeem te grootte van een washand is even wennen. Je trui niet meer in je tas erbij kunnen stoppen en op zoek gaan naar een schone onderbroek die dan helemaal onderin de tas zit.... Maar we houden moed!

De komende 5 dagen zijn we nog in Kuala Lumpur en dan vertrekt ons vliegtuig naar Ho Chi MInh...

Tot snel weer!

Ivo

Jow frinden, allereerst super gefeliciteerd hoor ilse wel een originele maniet van een feestje vieren. Heb je nog cadooooootjes gehad?? Ik denk aan jullie en lees julie avonturen met heel veel plezier. X van Ivo

Gerlof

Heee Mathieu en Ilse.. Ben jaloers als ik al het lekkere eten zie en me herinner hoe heerlijk warm het daar is.
En Ilse: super hee erg gefeliciteerd met je verjaardag!

Paola

Heyyy I´m so happy for you both! It´s a very good experience, enjoy it! Nice pictures friends =)

Lauran

Ziet er professioneel uit, dat met stokjes eten. Wat betreft de onderbroeken, wees voorlopig maar blij dat je nog schone hebt onderin de koffer :)
Goede reis naar Ho Chi Minh alvast. Vooral veel water zien onderweg volgens mij!

Merel!

Hey Mathieu & Ilse,

Fijn om te horen dat jullie goed zijn aangekomen in Maleisie! Veel succes en plezier met backpacken en het opsnuiven van alle culturen.

Ik ben alweer benieuwd naar jullie volgende verhaal! Ik ga jullie volgen..

Tom

Heej Mathieu en Ilse,

Ziet er lekker uit op de foto (die waar je met stokjes eet). Kijk uit met de Doerian's, en goeie reis naar Ho Chi Minh (wat een moeilijke namen lijkt wel vietnamees)

Groeten,
TomTom

Teun!

Hey Luitjes,
Ilse alsnog gefeliciteerd met je verjaardag, hoop dat de strandbal nog van pas mag komen!

Ziet er goed uit, veel plezier en ik zal jullie in de gaten houden haha..

Gr, Teun en veel plezier en geniet ervan!!
PS: @mathieu, wanneer komen jullie nou thuis? ;)

tom 2

hoi Ilse en Mathieu,
geweldig jullie activiteiten een beetje te kunnen volgen vanuit de the other side of the word. Geniet van de cultuur aldaar hier is het jullie bekend nietwaar.